KAPR NA SLANINĚ
Potřebné ingredience
4 porce kapra, ang. slanina, 1 ciule, 4 vejce, pálivá mletá paprika,sůl pepř.
Postup přípravy
Porce z kapra - poud mají kuži, tak ji nařežeme povrchně na proužky, pokud je kapr bez kůže, tak rovnou okořeníme(sůl, pepř, paprika)
Na pánvi si orestujeme cibulku na kostičky a 15 dkg nakrájené angl. slaniny na cibulku přidáme, taktéž nakrájená na kostičky. Orestujeme a na této směsi orestujeme ještě kapří porce do růžova.
Dáme na talíře,polejeme slaninkou a navrch uděláme 1 volské oko.
Příloha: hranolky a nebo brambory s tatarskou omáčkou. Velmi pikantní a rychlé!
Na pánvi si orestujeme cibulku na kostičky a 15 dkg nakrájené angl. slaniny na cibulku přidáme, taktéž nakrájená na kostičky. Orestujeme a na této směsi orestujeme ještě kapří porce do růžova.
Dáme na talíře,polejeme slaninkou a navrch uděláme 1 volské oko.
Příloha: hranolky a nebo brambory s tatarskou omáčkou. Velmi pikantní a rychlé!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé